Pinnoitekerrokset

Katto- ja seinäpelleissämme on saatavilla neljää eri maalipinnoitetta: GreenCoat Pural BT, GreenCoat Crown BT, polyesterimaalipinnoite sekä Rough Matt Polyester.
Takuuajat ovat 10-25 vuotta. Tekninen takuu jopa 50 vuotta.

GreenCoat® – Pohjoismaisesta rypsiöljystä valmistettu maalipinnoite on markkinoiden ainoa rakennusten ulkopinnoille -kuten kattoihin ja julkisivuihin – tarkoitettu pinnoite, joka sisältää luonnollisia raaka-aineita. Tämä auttaa pienentämään rakennusten ympäristöjalanjälkeä merkittävästi. Rypsiöljystä perinteisten fossiilisten öljyjen sijaan valmistettu patentoitu BT-pinnoite tuotiin markkinoille vuonna 2012.

Pinnoite on myös REACH-asetusten mukaisesti kromaatitonta. Sitä on turvallista käsitellä, se ei aiheuta haitallisia päästöjä ja kestää rakennuksissa vuosikymmeniä.

 

GreenCoat® Pural BT

Kestävin vaihtoehto kattoihin. Sitä voidaan käyttää pystysaumakatteissa ja kattoprofiileissa ja sitä käytetäänkin laajalti erilaisissa teräskatoissa. Saatavana kiiltävä- ja mattapintaisena pohjoismaisen luonnon sävyjä heijastelevassa laajassa värivalikoimassa. Normaalikiiltoisen GreenCoat Pural BT -pinnoitteen ei-metallisia värejä voidaan käyttää myös julkisivuissa. Maalipinnoite on optimoitu kestämään sään vaikutuksia ja sillä on korkein UV- (mattapintaisessa Ruv5) ja korroosioluokitus (RC5+). Kevyesti strukturoitu pinta suojaa mekaaniselta kulumiselta ja tuotetta on helppo käsitellä valmistuksen aikana.
GreenCoat Pural BT:llä on erinomaiset muovausominaisuudet, joten tuote soveltuu myös monimutkaisiin taivutuksiin jopa -15 °C:n lämpötilassa. Näin asentaminen on tavallista edullisempaa mihin vuodenaikaan tahansa.
Tuotteen taustapuoli on maalattu harmaalla kaksikerroksisella pinnoitteella.
GreenCoat Pural BT

GreenCoat® Crown BT

Kestää erinomaisesti modulaarisissa katoissa ja profiloiduissa kattotiilissä. Tuotetta voidaan käyttää myös julkisivujen seinärakenteissa ja seinäverhouksissa, sillä sen ulkoasu säilyy kauniina pitkään ja kestää hyvin korroosiota (RC5-luokka). Strukturoitu pinta suojaa mekaaniselta kulumiselta ja tuotetta on helppo käsitellä valmistuksen aikana.
Saatavana mattapintaisena pohjoismaisen luonnon sävyjä heijastelevassa värivalikoimassa.
Tuotteen taustapuoli on maalattu harmaalla kaksikerroksisella pinnoitteella.
GreenCoat Crown BT

Polyesterimaalipinnoite

Käytetään tavallisesti esim. varastojen, maatalousrakennusten, hallien ja vajojen profiileissa. Polyesterillä on hyvät säänkestävyysominaisuudet (RC3). Sen pinta on sileä ja sillä on hyvä joustavuus prosessoidessa.
Saatavana pohjoismaisen luonnon sävyjä heijastelevassa kattavassa värivalikoimassa.
Tuotteen taustapuoli on maalattu harmaalla kaksikerroksisella pinnoitteella.
Polyesteri täyttää REACH-asetuksen vaatimukset ja on täysin kromaatiton.
Polyesterimaalipinnoite

Rough Matt Polyester

Kehitetty erityisesti kattoprofiileihin. Hyvät profilointiominaisuudet on saavutettu kovemman pinnan avulla ja lopputuloksena on tuote, joka on ongelmaton sekä profiloinnin, kuljetuksen että asennuksen aikana. Pitkäaikaiskestävyysominaisuudet ovat SSAB:n tiukkojen standardien mukaisia.
Tuotteen taustapuoli maalataan harmaalla kaksikerroksisella pinnoitteella.
Rough Matt Polyester täyttää REACH-asetusten vaatimukset ja on täysin kromaatiton.
Rough Matt Polyester

Verified by MonsterInsights